Pia Fins Kampioene Scratch

Pia is gisteren 21 juli Fins Kampioene geworden in de scratch, zij behaalde tevens zilver in het ominium en de team sprint

4 Daagse Kontich dag 4

Op de laatste dag kregen onze renners nog voor de wedstrijd een massage en gingen ze rond half 1 van start voor de laatste rit van 113,6km met nog 133 renners. Bij deze waren er verschillende ontsnappingen die allemaal door de gele trui teniet gedaan werden en zo werd het een massasprint. In de laaste 4km waren er drie valpartijen waar verschillende van onze renners telkens achterzaten zodat ze op het laatste niet genoeg krachten meer hedden om een mooie uitslag te rijden. Jason en Benny hadden iets meer geluk wat dn ook resulteerde in een 11de plaats voor Jason en een 19de voor Benny. Pauwel, Brent en Stijn werden nog respectievelijk 66st, 76ste en 119de.
Naar mijn gevoel hebben ze op deze 4 dagen voortreffelijk werk geleverd en zeer goed gepresteerd. Vooral met dit aantal km en dit weer. Een puike prestatie waar ze de komende weken zeker de vruchten van zulen plukken. Thomas is ondertussen ook terug de oude en hem kennende zal die zeker bewijzen dat hij een waardig lid was van deze selectie en nog mooie prestaties leveren.

Ik ben fier dat ik van deze groep ploegleidr mocht zijn. Ik zou ook bij deze graag de ploeg bedanken die alles mee in goede banen geleid hebben in het clublokaal en aan de bevoorradingen. Bedankt Carine, Bart, Kris, Edith, Stef, Walter, Frank, Rudy, Caro, Daisy en Sonja. Het was een team dat goed samenwerkte. Bedankt!!!!!!! 

4 Daagse Kontich dag 3

Op dag 3 stonden 2 ritten gepland. In de voormiddag een ploegentijrit over 22km en in de namiddag een rit in lijn van 119,9km.
Stijn had al aangegeven dat hij waarschijnlijk zou moeten lossen. We hebben dan beslist van niet echt voor het klassement te gaan maar er voor te zorgen dat iedereen binnen kwam en we in de namiddag fatsoenlijk een koers zouden kunnen rijden.
Al redelijk snel zag ik dat Stijn het moeilijk had en ik heb dan ook onmiddelijk beslist dat hij niet meer over moest nemen en dat de rest hem mee moest nemen. Met vier ronddraaien ging perfect en Stijn kon mooi volgen. Jason was wel beresterk want ik heb toch een keer of 3 moeten zeggen dat hij wat moest inhouden. Bij het verlaten van Reet en het indraaien voor de brug sloeg het noodlot toe, valpartij met 3 man. Jason en Brent konden door Benny en Stijn pikten aan. Direct heb ik geroepen dat ze met 4 moesten verder rijden. Pauwel heb ik aangemaand om gewoon zijn eigen tempo te rijden hij altijd optijd binnen kopmen want het was nog maar een km of 4. Tegen de tijd dat we terug bij de andere waren moest ook Stijn afhaken, hetzelfde heb ik tegen Stijn gezegd, Pauwel is nog tot bij stijn geraakt en ze zijn dan samen binnen gereden. Tegen Brent, Jason en Benny heb ik gezegd van er vol voor te gaan. Buiten de val hebben ze een schitterende tijrit gereden. 22st tijd.Nu was de masseur wel optijd dus konden ze genieten van een professionele massage.

Voor de namiddagrit stonden er nog 145 renners aan de start, vele waren gehavend uit de ploegentijdrit gekomen. Opnieuw werd er snel gereden en vrijwel alles werd onder controle gehouden door de gele trui. Uiteindelijk is er toch nog een kleine groep weggeraakt. Al onze renners zaten mooi in het peleton die voor hun plaatsen gingen spurten. Resultaat: Benny  18de, Brent 39ste, Jason 47ste, Stijn 74ste en Pauwel 81ste.

4 Daagse van Kontich rit 1 en 2

Op 06-07-2012 was het weer zo ver. De start van de vierdaagse zou om 18h gegeven worden. Onze eerste renner die van start moest gaan voor deze tijdrit van 8,1km was Brent. Hij reed voor zijn doen een degelijke tijdrit met een tijd van 11min 45sec.
29 min later was het de beurt aan Pauwel die meteen een sterke tijd zette namelijk 11min 24 sec. Derde renner was dan Benny die zijn goede vorm bevestigde door 11min 14sec te rijden. Jason starte nog 29 minuten later en reed ook een sterke tijd: 11min 17sec. Moesten enkel Thomas en Stijn nog starten, Stijn reed 11min 56sec en Thomas klokte af op 11min 36sec na een zeer regelmatige tijdrit zonder enig echt verval.
Ondertussen kregen we onze eerste tegenslag, de masseur belde af door mechaniche problemen kon hij er niet geraken. Gelukkig hebben Sonja (moeder van Jason) en ikzelf een cursus sportmassage gevolgd, zodat we dit nog konden oplossen. Sonja heeft wel de meeste renners onderhanden genomen maar ze werden toch allemaal gemasseerd.

Zaterdagmorgend werden onze renners tegen 9 uur verwacht voor hun maaltijd. Nadien kregen ze een kleine briefing en konden ze zich opmaken voor een rit in lijn van 132,8 km.

561418 394794083912454_708231016_n_500x399
 Nog voor het ingaan van de plaatselijke ronde kreeg Benny af te rekenen met 2 kapotte spaken in zijn voorwiel waardoor hij achterop geraakte en met alle moeite van de wereld maar niet terug in het peleton geraakte, Thomas was ondertussen ook terug geslagen en samen hebben ze de ziel uit hun lijf gereden om terug te keren. Juist bij het ingaan van de plaatselijke ronden hadden we de hulp van een agent die er voor zorgde dat de renners verkeerd reden en zo werd de wedstrijd geneutraliseerd en konden zowel Thomas als Benny hun plaats terug innemen in de groep.

Toen iedereen stil stond begon het ongelooflijk hard te regenen en Zo geraakte Thomas onderkoeld waardoor hij de strijd moest staken. Er werd best nog stevig gereden en het peleton werd in 2 stukken getrokken. Brent kon zich handhaven in het eerste deel en spurte naar een mooie 41ste plaats, Jason zat op 1.56 in het tweede deel op een  114de plaats. Pauwel reed de laatste 7km nog lek een sleepte toch nog een 129ste plaats uit de brand op 2.43, Stijn en Benny reden samen als  137ste en 138ste overde meet op 3.58. 
Allen vlug naar het clublokaal waar wij weer de massage deden en ze nog een stevige maaltijd kregen. Hopen dat ze goed recupereren want morgen de ploegentijdrit. 

Overwinning Elke Bolangier te Bulskamp

Elke behaalde vandaag in Bulskamp haar eerste overwinning van het seizoen. Elke trok 4 ronden van het einde in de aanval en kreeg het gezelschap van 4 andere rensters.
Achterin het peleton zorgde de andere Steeds Vooraaners met onder meer Annelies, Larisa, Pia en Sanne voor het nodige afstop werk.

Elke mocht na 88 km spurten voor de zege, en ze maakte dit ook knap af. Met een 10 de plaats voor Annelies en een 15de plaats voor Larissa hadden we ook deze wedstrijd weer 3 rensters in de top 20.

Proficiat aan alle steeds vooraaners die hebben deelgenomen!

Meer artikelen...

Pagina 12 van 17

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 Volgende > Einde >>

Kalender

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud