Update Energiewachttour

De valpartij van Annelies heeft niet teveel lichamelijke schade opgelevert, buiten wat blauwe plekken en stramme spieren. Niet echt ideaal als er op dag 4 een rit van 70 km en een ploegentijdrit van 25 km op het programma staat.
Annelies vertrekt vol goede moed aan de rit van 70 km maar voelt al snel dat het niet echt goed draait, er wordt weer hard gereden tussen de Friese velden en de wind is ook weer van de partij. Desondanks weet Annelies zich goed te handhaven en eindigt op een 51ste plaats.

Later op de dag volgt de ploegentijdrit over een afstand van 25 km, de belgische nationale ploeg gaat van start om 17u met 4 rensters.
Het is een kwestie van een juist tempo te zoeken aangezien dat ze met alle 4 de rensters de finish moeten halen. De belgische ploeg eindigt op een 13de plaats van de 26 ploegen. Het mag gezegd worden Annelies is die avond steendood. Door de gematigde tijd, verliest Annelies 3 plaatsen in het algemene klassement. Ze staat voorlopig op een 44ste plaats.

Zondag 8 april laatste dag in de Energiewachttour. Deze rit is tevens de langste uit deze ritten wedstrijd met maar liefst 134 km. De wedstrijd wordt ook nu weer hard gemaakt door de top ploegen, de snelheid en de wind.
Ook al was Annelies de dag ervoor nog steendood, daar is tijdens deze rit weinig van te merken. Ze eindigt dan ook op een mooie 29ste plaats, haar beste resultaat tijdens deze wedstrijd. Tijd maakt ze hierdoor niet meer goed en behoudt dus haar 44ste plaats in de algemene ranking.

We willen Annelies van harte feliciteren met de geleverde prestaties

3de dag Energiewachttour

Wat ging het er vandaag weer hard aan toe in de Energiewachttour. Het peleton werd ook vandaag weer voortdurend op het kantje getrokken, het tempo lag zo hoog dat ontsnappingen geen kans op slagen hadden.
De wedstrijd zou uitdraaien op een massaspurt, Annelies probeerde de laatste 5 km van voor in het peleton te raken om de spurt aan te trekken voor haar gelegenheidsploegmaat Evelyn Arys. Annelies raakte echter een beton blok en maakte een serieuze tuimelperte. Ze gaf de moed niet op en kwam net op tijd opnieuw aansluiten in het peleton, om zich nog naar een 41ste plaatst te spurten. Hierdoor schijft ze ook weer op in het algemene klassement naar plaats 41 van de 128 rensters die nog in wedstrijd zijn.

We wensen haar alvast veel succes voor de volgende etappes!

Annelies in de Energiewachttour

Een kleine stand van zaken na 2 dagen in de Energiewachttour.
Annelies zette gisteren in de openingstijdrit van 15 km een behoorlijke tijd neer ze werd 71ste op 151 deelneemsters.
Vandaag stond er een rit in lijn op het programma van 107 km. Al vroeg in de wedstrijd werd het peleton op het kantje getrokken door de ploegen rabobank en argos-skill. Het peleton werd dan ook als snel in 3 verdeeld.
Annelies kon zich goed handhaven in een 2de peleton. Zij werd vandaag knap 33ste en schuift in het algemene klassement op naar de 51ste plaats, waar Marianne Vos de leiding heeft overgenomen van Kristin Armstrong.

De volgende dagen volgt meer nieuws uit deze hoogstaande internationale rittenkoers.

Selectie Nationale Dames Ploeg

Annelies Dom is geselecteerd voor de nationale dames ploeg!
Zij krijgt van bondscoach Ludwig Willems de kans om te starten starten in de Energiewacht Tour. Deze vindt plaats in Nederland en gaat door van 4 april t.e.m. 8 april.

uitslagen, rittenschema en meer informatie vind je terug op volgende website
http://www.energiewachttour.nl/

Wij wensen haar alvast veel succes!

Dames Team versterkt

Het dames team van SVK heeft zich versterkt met de finse renster Pia Pensaari.
Pia maakt deel uit van de finse nationale piste ploeg. Zij maakt sinds vandaag officieel deel uit van het team en zal het ganse seizoen met trots de rood-witte kleuren verdedigen.
Wij heten haar van harte welkom!

Meer artikelen...

Pagina 16 van 17

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 Volgende > Einde >>

Kalender

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud