Ploegvoorstelling seizoen 2014

Groot en klein was paraat op zondag 16 februari voor de Ploegvoorstelling bij onze gastheer TOYOTA Garage Willy, Duffelsesteenweg 144 te 2550 Kontich.

Na het verdelen van de nieuwe kleding en de nodige formaliteiten was het tijd voor de persfoto´s van de verschillende ploegen en de individuele Kampioenen.

Ploegfoto 2014

Nadien volgde er een kort interview (ze dienden nog een training van 160km af te werken) met Valentijn Lauwers, .Sam Van de Mieroop en Gerben Peersman over de verwachtingen voor het nieuwe seizoen

Gerben is na 5 jaar onderbreking wegens studies, terug om er samen met de anderen een mooi seizoen van te maken.

Nieuw was, dat dit alles in aanwezigheid gebeurde van alle sponsors, zodat die ook eens “hun” renners (89 in totaal)in vol ornaat konden zien.

Hierna konden de sponsors en aanwezige pers genieten van een lunch, met tussen de soep en de pattaten door een panelgesprek met Freddy Helsen (ex-pistier & ex-bonscoach) François Aernouts en Frans Mintjens (ex-wielrenners).

En dan blijkt dat we nog steeds veel kunnen leren van deze “oude” krakken.

Op 23 februari gaat het Wielerseizoen dan écht van start met het Clubkampioenschap, en hopelijk zijn we dan vertrokken voor een fantastisch jaar!

 

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud