Hattrick voor SVK in openingsweekend

Afgelopen weekend stonden in Wiekevorst de clubkampioenschappen op het programma. De wielerploegen Dijlespurters, Heist Zuiderkempen, RABC en Steeds Vooraan mobiliseerden alle renners om te strijden voor de titel van clubkampioen. 
Met de wedstrijden voor Nieuwelingen, Junioren en Beloften/Elites/Masters stonden in totaal 3 wedstrijden op het programma. 
Vooraf werd al druk gespeculeerd over de conditie van de renners en de SVK'ers hadden deze winter duidelijk niet stil gezeten. 
 
Bij de nieuwelingen domineerde Steeds Vooraan het wedstrijdbeeld van start tot finish. Michael Delbaen was outstanding en won voor een andere steeds vooraaner Stef Amelinckx zodat we al meteen goud en zilver in onze rangen hadden.
 
De junioren animeerden de koers met vele ontsnappingspogingen, maar reden een opmerkelijk slimme wedstrijd en het was Peter Bulcke die het uiteindelijk in de sprint met duidelijk verschil haalde van ploegmaat Frederic Mintjens. 
 
Peter wint CK
Peter Bulcke wint voor Frederic Mintjens (foto met dank aan Staf Kempenaers)
 
De lat werd door onze jeugd heel hoog gelegd. Zo wisten de Beloften en Elites wat hen te doen stond. Winnen! Een fel bevochten wedstrijd eindigde andermaal op een sprint waarin Valentijn Lauwers het laken naar zich toe trok. 
1939654 611481852253348 1198693098 o
Valentijn Lauwers wint bij de beloften/elites (foto met dank aan Staf Kempenaers)
 
Het wielerseizoen is met een score van 3 op 3 geweldig op gang geschoten. Dit is ongetwijfeld de voorbode voor een prachtig 2014. Proficiat aan alle renners voor de geweldige prestaties!
 

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud